The ultimate relax treatment

Behandeling van 90 min.

Toe aan een hoge dosis ontspanning? Even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven, dan is dit de ultieme behandeling!

Deze behandeling bevat een rugmassage, uitgebreide reiniging van het gelaat, gezicht- en halsmassage. De afsluiting van deze behandeling is het verzorgende masker dat is afgestemd op de conditie van de huid. Tijdens dit masker krijg je ook nog een hand- en armmassage.

Signature treatment

Behandeling van 75 min.

De behandeling begint met een diepte reiniging van de huid, vervolgens een peeling en daarna een heerlijke massage.

Na het voedende masker wordt de behandeling afgesloten met een dagverzorging afgestemd op de huid.

Oxygen Booster

Behandeling van 60 min.

Toe aan een goede oppepper voor je huid? Dan is dit dé behandeling voor jou!

Dit is een zeer effectieve gezichtsbehandeling waarbij carbondioxide gas (CO2) wordt ingesluisd in de huid door middel van een gel masker. Dit is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren. Door de Carboxy Gel in contact te brengen met het speciaal materiaal van het activerend masker onstaat een reactie waarbij CO2 bubbels vrijkomen. Door het aanbrengen van deze CO2 bubbels op en in de huid wordt een natuurlijke reactie van de huid uitgelokt: het Bohr effect. De natuurlijke zuurstof toevoer van binnenuit wordt als reactie op het aanbrengen van de carbondioxide (CO2) direct verhoogd.

Glow skin oxygen

Behandeling van 90 min.

Een unieke 3 in 1 behandeling met direct voelbaar en zichtbaar resultaat. Deze facial is het paradepaardje van Beaux Aesthetics.

Door de behandeling met dit apparaat wordt de huid grondig geëxfolieerd en gelijktijdig wordt de zuurstoftoevoer naar de huid van binnenuit verhoogd. Dit zorgt ervoor dat werkstoffen optimaal opgenomen kunnen worden en dat de huidconditie wordt verbeterd. Door middel van radiofrequente straling (RF) wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om collageen en elastine te regenereren. Dit zorgt ervoor dat de huid gladder en strakker wordt. Het resultaat is een vermindering van lijntjes, rimpels en verstrakking van de huid.

The Mom treatment

Behandeling van 75 min.

In blijde verwachting of wil je als moeder even een moment voor jezelf? Dan is dit de behandeling voor jou!

Tijdens deze behandeling ligt de nadruk op het kalmeren en hydrateren van de huid. En natuurlijk hoort bij dit relaxmoment ook een ontspannende gezichtsmassage. 

Decaar peeling

Behandeling van 75 min.

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

Hoe werkt het?

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Decaar peeling - Indicaties

Voor welke indicaties is deze peeling geschikt?

 • Rimpels en lijntjes
 • Acne en vette huid
 • Droge huid
 • Pigmentatieproblemen en pigmentvlekken
 • Couperose
 • Rosacea
 • Littekens
 • Grove poriën

Meta Therapy

Behandeling van 75 min.

Meta Therapy is een veilige, 100% natuurlijke anti-aging behandeling. Tijdens de behandeling worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze praktisch onzichtbare microperforaties starten het natuurlijke reparatiemechanisme van de huid. Naast de microperforaties worden er actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar zij het meest effectief zijn. Als gevolg hiervan wordt de huid van binnenuit hersteld door regeneratie van het huidweefsel. Het resultaat is een betere structuur van de huid, fijnere poriën, meer stevigheid, elasticiteit en een jeugdige uitstraling. Meta Therapy - indicaties

Voor welke indicaties is Metatherapy geschikt?

 • Vochtarme huid
 • Hyperpigmentatie
 • Verlies van stevigheid
 • Verlies van elasticiteit
 • Fijne lijntjes
 • Grove poriën
 • Acne littekens
 • Donkere kringen


Bekijk deze onderstaande video en kijg een goede impressie over wat Metatherapy precies doet en hoe de behandeling in zijn werking gaat.